Dr.Hajnal Róbert protonotárius kanonok, ny.plébános atya gyémántmiséje, június 17-én, ma, 10.30 órakor van a Béke téri Szent László templomban. Minden kedves terézvárosit szeretettel vár erre a hálaadó misére és utána a plébánia udvarára agapéra.

Egész napos Szentségimádás lesz templomunkban, az egyházmegyei szentségimádások rendjébe illeszkedve, június 20-án, szerdán. A reggeli mise után 08.30-kor helyezzük ki az Oltáriszentséget imádásra és a templom nyitvatartási rendje szerint várjuk az imádkozni vágyókat, egészen 18.30-ig, amikor szentmisével zárul ez a nap. Az Oltáriszentség előtt csendben imádkozni, illetve őrizni várjuk a testvérek jelentkezését a sekrestyében.

Ugrin Gábor tanár úrért lesz szentmise, halálának 5. évfordulóján, június 20-án, szerdán, 18.30 órakor. A misén, a Fővárosi Énekkar, Bárdos Lajos: Missa Tertia című miséjét énekli.

Napközis Hittanos Tábor lesz plébániánkon, június 25 – 29 –ig. A tábor címe: „Budapest Szentjei”. A korosztály: elsősorban 9 – 12 éves kor közötti hittanos gyerekek. Délelőtt lelki és kulturális programok, majd ebéd. Délután sport és játék várja a gyerekeket. Jelentkezni a sekrestyében lehet. A költség hozzájárulás gyermekenként 5.000 – Ft. Vezetik: Gerencsér Lilla és Szűcs Bálint hitoktatók.

keyboard_arrow_up
X