Búcsú nyerhető elhunytjaink lelki üdvösségéért november 8 –ig, szerdáig, minden nap, ha meglátogatunk egy temetőt, mely lehet a mi urnatemetőnk is és imádkozunk az elhunytakért, a pápa szándékára, egy Miatyánkot és egy Hiszekegyet, valamint szentáldozáshoz járulunk.

Bérmálkozásra a sekrestyében vagy a plébánián, személyesen, telefonon (Telefonszám: 342-0534; 321-8886), vagy e-mailben (E-mail cím: s.terezplebania@gmail.com). Mindazok jelentkezését várjuk, akik jövőre, 2018 májusára tervezett bérmálás időpontjáig betöltik 14. életévüket, voltak elsőáldozók és szeretnék a Szentlélek megerősítő kegyelmét kérni, felnőtt keresztény életükre. Természetesen a fiatalok mellett olyan felnőttek is jelentkezhetnek, akiknél bármely okból, de elmaradt a bérmálkozás.

Maczkó Mária énekművész előadóestje lesz a Szent Teréz Nyugdíjas Klub szervezésében, november 9-én, csütörtökön, az esti mise után, 19.00 órakor a templomban. Így a Biblia óra ezen a héten elmarad! A belépés ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Zeneakadémia, Egyházzene Tanszaka Vesperást énekel, november 10-én, pénteken, 17.30 órakor a templomban.

Szent Márton-napi ünnepség és liba kostoló lesz, november 12-én, vasárnap, az esti ifjúsági mise után, 19.30 órakor a plébánia alagsori hittantermében. Minden kedves testvérünket szeretettel várunk erre a közösségi alkalomra. A belépő hölgyeknek, egy tányér sütemény, az uraknak egy üveg vörös bor.

Terézvárosi Vallásközi Konferencia. Előre jelezzük, hogy november 13-án, hétfőn, 15.00 órától lesz az őszi vallásközi konferencia, melyen keresztény és zsidó előadások lesznek, „Széder – Eucharisztia – Úrvacsora” címmel.

keyboard_arrow_up
X