A Tartós élelmiszergyűjtés a rászorulók támogatására, március 11 – ig tart. Templomunkban a bejárattól balra található raktárba lehet még a mai vasárnapon elhelyezni az adománynak szánt élelmiszereket. Kérjük, hogy a raktár előtt elhelyezett ládába, dobják be olyan családok, egyedülállók neveit és címeit, akiket szívesen ajánlanak, hogy részükre ezeket az élelmiszereket karitászunk kiossza. Az eddig érkezett adományokat és ajánlásokat köszönjük.

Keresztút járás nagyböjt péntekjein. Ezen a héten, március 16-án, kivételesen 17.30 órakor kezdődik a keresztút, melyen fiatal orgonisták improvizációit hallhatjuk.

Nagyböjti lelkigyakorlat templomunkban, március 19 – 21 – ig lesz, melyet az esti 18.30 órai szentmisében, P.Barsi Balázs ferences atya vezet.

Ferenc pápa megválasztásának 5. évfordulója, március 13-án, kedden lesz. Szeretettel foglaljuk imáinkba Szentatyánkat!

„Ábrahám Gyermekei” című előadássorozatunk következő része, március 13-án, kedden, 16.00 órakor lesz a sekrestye fölötti hittanteremben. Az előadásokról részleteket a hirdetőtáblán és a szórólapokon olvashatuk.

Szentföldön élő keresztények megsegítésére országos adománygyűjtés lesz a Püspöki Konferencia rendelkezésére, jövő vasárnap, március 18-án. Mi is erre a célra kérjük majd a kedves testvérek szíves adományait.

Fort Band Honors Orchestra, egy texasi ifjúsági vonószenekar koncertje lesz ma este, március 11-én, 19.30 órakor a templomban.

„Szent Erzsébet ábrázolások nyomában a világban” címmel kiállítás látható az altemplomban, a Magyar Emlékekért a Világban Egyesület rendezésében. Egy vetített képes előadásra kerül sor a kiállítás helyszínén, jövő vasárnap, március 18-án, 17.00 órai kezdettel, melyre mindenkit szeretettel várnak.

A Templom és az Urnatemető, a négy napos ünnepen, március 15 – 18 – ig az ünnepi rend szerint tart nyitva, ami azt jelenti, hogy délelőtt 07.30 – 12.00 –ig; délután 16.30 – 19.30 – ig. A plébánia hivatal, pénteken – mivel munkaszüneti nap -, zárva tart. Tájékoztatjuk a testvéreket, hogy szerdán, március 14-én – kivételesen -, délelőtt 09.00 – 12.00 –ig a templom és urnatemető zárva lesz. Szíves megértésüket kérjük.

A Kijevi Művelődési Intézet (KPI) diákkórusa látogatott Budapestre és közreműködnek március 18-án, vasárnap a 10.00 órai nagymise alatt és utána rövid koncertet adnak.

keyboard_arrow_up
X