Napközis Hittanos Tábor kezdődik plébániánkon, holnap június 25 –től 29 –ig. A tábor címe: „Budapest Szentjei”. A korosztály: elsősorban 9 – 12 éves kor közötti hittanos gyerekek. Délelőtt lelki és kulturális programok, majd ebéd. Délután sport és játék várja a gyerekeket. Jelentkezni lehet még a sekrestyében. A költségekhez hozzájárulás gyermekenként 5.000 – Ft., melyben benne vannak a belépők, az ebéd is. Vezetik: Gerencsér Lilla és Szűcs Bálint hitoktatók. Támogatja a Főegyházmegyei Hitoktatási Felügyelőség és a Plébánia.

Szent Péter és Szent Pál főapostolok főünnepe lesz június 29-én, pénteken. Rómában, a Szentatya, Ferenc pápa 14 új bíborost kreál Egyházunk számára, akik a Vatikánban töltenek be különféle szolgálatokat, illetve Irak, Pakisztán, a portugáliai Fatima, Peru, Madagaszkár, Olaszország, Japán, Mexikó, Bolívia és Spanyolországban. Templomunkban este 18.30 órakor lesz az ünnepi szentmise.

„Péter-fillérek” gyűjtése, a Szentszék kiadásainak támogatására, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia rendelkezésére, jövő vasárnap, július 1-én lesz.

Szent László király ünnepe június 27-én, szerdán van. Ő szilárdította meg Hazánkban Szent István örökségét, a keresztény Magyarországot és a Mária-tiszteletet.

A norvégiai Rosendal Songlag vegyeskar koncertje lesz templomunkban, június 28-án, csütörtökön, 19.00 órakor. Előtte a szentmisén is közreműködnek néhány énekükkel.

keyboard_arrow_up
X