Szentségimádás és Vesperés lesz holnap, szeptember 17-én, hétfőn, az esti mise után 19:00 – 20:00 – ig. Várjuk a Szentségi Jézus előtt közösségben, illetve csendben imádkozni vágyókat.

Felnőtt hittan indul szeptember 19-én, szerdán, 19:00 órakor a plébánia közösségi termében.

Biblia óra kezdődik felnőttek számára, szeptember 20-án, csütörtökön, az esti mise után 19:00 órakor a templomban.

Anyák félidő! címmel programsorozat indul olyan édesanyák részére, akik életük közepén vannak, gyermekeik már kirepültek otthonról, nehezen tudják új élethelyzetüket feldolgozni. Első alkalom szeptember 20-án, csütörtökön este a D18 Caféban, a Dessewffy u. 18-20-ban. Érdeklődni lehet: k.balanyi@gmail.com és az info@suttomarta.hu e-mail címeken.

Szent Teréz Nyugdíjas Klub ide évadának alakuló ülése szeptember 20-án, csütörtökön, 16:30 órakor a plébánia alagsori hittantermében kezdődik. Az éves program megbeszélése, új tagok felvétele, tagdíjak befizetése után, mivel a héten lesz Pietrelcinai Szent Pio atya ünnepe, aki 50 éve halt meg és 100 éve kapta meg a stigmákat, életéről dokumentumfilmet vetítünk, „Feszület Kereszt nélkül” címmel.

Alapvető hittan indul olyan felnőttek számára, akik nincsenek megkeresztelve, vagy gyermekkorukban megkeresztelték őket, de már nem voltak elsőáldozók, szeptember 25-én, kedden, 19.00 órakor lesz a közösségi teremben. Jelentkezni a plébánia hivatalban, vagy az első órán lehet.

Plébániánk idei Ciprusi zarándoklatára, az október 20-27-ig kérjük, hogy akik még nem fizették be a részvételi díj második részletét, szeptember 18-ig, a plébánia hivatalban pótolják. Ahogyan a múlt héten már jeleztük, a második csoportba, november 6-13-ig – visszalépések miatt –még néhány hely van, melyre lehet jelentkezni, szintén a plébánián.

Ars Sacra fesztivál keretében, ezen a héten, templomunkban a következő programok lesznek még:

  • Misiones de Chiquitos – a jezsuita misszió és a barokk zene Dél-Amerikában címmel szeptember 16-án, ma este, 19:30 órakor a Bacchus Consort korhű hangszeres koncertje.
  • „Nyújtsd ki mennyből” címmel, szeptember 21-én, 19:00 órakor Sebestyén Márta népdalénekes és Szamosi Szabolcs orgonaművész közös koncertje lesz.
keyboard_arrow_up
X