Lourdes-i Boldogságos Szűz Mária napján, február 11-én van a Betegek Világnapja. Előtte kilencedet imádkozunk betegeinkért, február 3.-tól, 11.-ig minden nap. Vasárnap az esti mise előtt 18.00 órakor. Az utolsó, február 11-én, hétfőn, az esti mise után 19.00 órakor lesz, szentségi, gyertyás körmenettel.

Betegek Kenete Szentségét, közösségben szolgáltatjuk, ki szintén a Lourdes-i Szűzanya ünnepéhez kapcsolódóan, február 10-én, vasárnap, a 10.00 órai nagymisén. Kérjük, hogy foglaljuk imáinkba a szentségben részesülő 138 testvérünket és minden betegünket, valamint ápolóikat, gondozóikat.

Házasság Hete program sorozat kezdődik a mai vasárnaptól egy héten át különböző helyszíneken országszerte a keresztény egyházak és civil szervezetek közreműködésével. A házasság hete idei arcai: Gorove László mentőorvos és Gorove Krisztina tanár házaspár. A záró szentmise, február 17-én, vasárnap 18.00 órakor a Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia templomban lesz, melyre minden budapesti házaspárt szeretettel várnak. A hét programjai megtalálhatók a www.hazassaghete.hu honlapon.

Terifik Ifjúsági Lelki hétvégéje és kirándulása lesz, Robi atya vezetésével, február 15-17-ig Bajóton.

Templomi újonnan alakult gyermekkórusunk énekel jövő vasárnap, február 17-én, a 09.00 órai diákmisén.

Vasárnap esti Szentírás magyarázat újra indul vasárnaponként az esti mise előtt, 18.00 órától a sekrestye fölötti hittanteremben. Első alkalom február 17-én, vasárnap lesz.

Köszönet!

A héten elküldtük az egyházi hozzájárulást fizetőknek a köszönő levelet és a beszámolót a 2018. évről. Akik átutalással küldik az egyházi adót, legtöbbjüknek nem tudjuk a lakcímét, így nem tudtunk papír alapú levelet küldeni, viszont ha megírják plébániánk e-mail címére (s.terezplebania@gmail.com) a saját e-mail címüket, akkor szívesen továbbítjuk elektronikusan számukra. Köszönjük továbbá a mostani templomi felújításhoz küldött hozzájárulásokat és kérjük még a jövőben is. Sajnos, egy előre nem látott műszaki hiba miatt, a sekrestyét is újból szigetelni kell, ezért kiköltözött a munkálatok idejére a szentélybe, így viszont sem a telefon, sem az internet nem működik a sekrestyében addig, míg vissza nem tudunk költözni. Szíves türelmüket kérjük és adományaikat megköszönjük!

keyboard_arrow_up
X