Templomi újonnan alakult gyermekkórusunk énekel a mai vasárnap, február 17-én, a 09.00 órai diákmisén. Szívesen fogadják a csatlakozni vágyó gyerekeket a kórusba és remélhetőleg már egyre többször hallhatjuk majd őket a diákmiséken.

Házasság Hete program sorozat záró szentmiséje, február 17-én, a mai vasárnapon 18.00 órakor a Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia templomban lesz, melyre minden budapesti házaspárt szeretettel várnak.

Vasárnap esti Szentírás magyarázat újra indul vasárnaponként az esti mise előtt, 18.00 órától a sekrestye felújítása miatt itt a templomban. Az első alkalom február 17-én, a következő február 24-én lesz.

Szent Teréz Nyugdíjas Klub februári összejövetel, 21-én, csütörtökön 17.00 órakor kezdődik az alagsori hittanteremben. Előadást Róbert atya tartja, melynek témája a „Tisztítótűz” lesz.

Országos adománygyűjtés lesz a Püspöki Konferencia rendelkezésére, jövő vasárnap, február 24-én, a Katolikus Iskolák fenntartásának támogatására.

Az Emmanuel Közösség egyik tagja, jövő vasárnap, az esti ifjúsági mise után szeretné meghívni a terézvárosi testvéreket a nyáron megrendezésre kerülő találkozóra Paray le Monial-ba, Jézus Szíve városába.

Csíksomlyói Zarándoklat Ferenc pápával. Plébániánk idei tavaszi zarándoklata a nagy történelmi eseményre, a Szentatya csíksomlyói szentmiséjére lesz, május 31 – június 3 –ig. Utazás repülőgéppel, illetve helyben autóbusszal. A csíksomlyói Hármashalom oltárnál részt veszünk a pápai szentmisén, valamint ellátogatunk Marosvásárhelyre, Szovátára, Parajdra, Korondra, Farkaslakára és Székelyudvarhelyre is. A részletes program a hirdetőtáblán, szórólapokon és a honlapon is megtalálható. Jelentkezni lehet a repülőjegy árának befizetésével, a plébánia hivatalban, február 18-án, hétfőtől, ügyfélfogadási időben. A nyári Lourdes-i zarándoklatunkra annyian jelentkeztek, hogy indulhatna második csoport is. Ehhez azonban még 5 főre lenne szükség. Aki érdeklődik a Lourdes-i út iránt, kérjük jelentkezzen a plébánia hivatalban.

Köszönjük az adományokat, melyeket a templombelső, illetve a sekrestye felújítására kaptunk és szívesen fogadunk továbbra is. A munkálatok, várhatóan február végére befejeződnek. Ugyanakkor köszönjük a megértő segítséget a hangosítással kapcsolatos javításokhoz is. Az álló mikrofon, javítás alatt áll, az új drót nélküli mikrofont is meg tudtuk rendelni. Addig azonban a hangosítás nem működik tökéletesen a templomban, emiatt is kérünk egy kis türelmet minden kedves testvérünktől.

keyboard_arrow_up
X