Nagyböjti Lelkigyakorlatunk, ezen a héten, szerdán, március 27-én, este 19.00 órakor kezdődik Érden, a Ciszterci Nővérek Apátságában. Kérjük, hogy akik jelentkeztek és tudnának autóval jönni és másokat is elvinni, jelezzék a plébánia hivatalban telefonon: 342-0534, és kérjük, hogy szerdán 17.00 órára jöjjenek ide a templom elé, ugyan úgy, mint akik szeretnék, hogy autóval levigyük őket. A lelkigyakorlat szombaton, március 30-án, 14.00 óráig tart.

Urunk születésének hírüladása, Gyümölcsoltó Boldogasszony főünnep, március 25-én, hétfőn lesz. Este 18.30 órakor kezdődik az ünnepi szentmise.

Nagyböjti tartós élelmiszergyűjtés, március 24 – 31 –ig tart. Kérjük, hogy a mai vasárnaptól, egy héten át, hozzanak olyan tartós élelmiszereket és helyezzék el a bejárattól balra található raktárban, melyekből karitászunk csomagokat készít és a templomunkba járók nevében kioszthat. Ugyanakkor várjuk a testvérek javaslatait (név, lakcím megjelölésével), hogy környezetükben kiket javasolnak ilyen élelmiszer adományra. Javaslataikat a raktár előtt található ládába kérjük elhelyezni.

Keresztutat járunk nagyböjt péntekjein 17.45 órai kezdettel. Ezen a héten, március 29-én, templomunk ifjúsági közössége, a Terifik, Róbert atyával vezetik.

Márciusi gyermekprogramként, e hónap 30-án, a Természettudományi Múzeumba látogatunk. Találkozó szombaton, reggel 10.00-kor a templomkertben (eső esetén a Plébánián). Hideg élelmet, valamint bérletet vagy 4 db vonaljegyet hozzunk magunkkal. Kb. 14.00 órára érünk vissza a Templomhoz. Szeretettel várunk minden kedves gyermeket!

Elsőáldozási előkészítő, olyan gyerekek számára, akik második éve járnak hittanra és szeretnének elsőgyónók, elsőáldozók lenni, a felkészítő gyakorlati oktatás húsvét után kezdődik majd, szerdánként (ápr.24.; máj.8.,15.,22.) 16.15 órai kezdettel a templomban. Az elsőáldozás május 26-án, vasárnap, a 09.00 órai diákmisén lesz. Jelentkezni a szülői értekezlet alkalmával lehet, melyre várjuk azokat a szülőket, akik szeretnék, hogy gyermekük elsőáldozó legyen, április 3-án, szerdán 17.00 órára az alagsori hittanteremben.

Csíksomlyói Zarándoklatunkra Ferenc pápával, melyre plébániánk is szervez utat, május 29 – június 2 –ig kerül sor. Jelentkezni még a plébánia hivatalban lehet.

Duda-Orgona Bach koncert lesz az Ars Sacra szervezésében ma, vasárnap, március 24-én, 19.30 órai kezdettel templomunkban. A programról, a plakátról és szórólapokról tájékozódhatunk.

Zeneakadémisták nagyböjti koncertje, jövő vasárnap, március 31-én, szintén 19.30 órakor kezdődik a templomban.

keyboard_arrow_up
X