Május, a Szűzanya tiszteletére szentelt hónap. Ma, a hónap első vasárnapján szeretettel köszöntjük az édesanyákat és ajánljuk az ő életüket a Szűzanya oltalmába. Májusban, minden nap közösen imádkozzuk a Lorettói litániát a templomban, hétköznapokon este 19.00 órakor, vasárnap 18.00 órakor.

Ifjú Házas Közösségünk családos lelkigyakorlata ezen a hétvégén, május 4-5-ig Érden, a Ciszterci Nővérek Apátságában van.

Vass Lajos Kamarakórus „Zsoltárok” című koncertje, a mai vasárnap, május 5-én, 16.30-kor kezdődik a templomban.

Plébániai diskurzus lesz ezen a héten hétfőn, május 6-án, 19.30 órakor a Házas Hittan csoport és a Terifik csoport közös szervezésében az Egyházról, mai keresztény mindennapjainkról, és ehhez hasonlókról a Ferenc pápáról múlt héten közösen megtekintett film gondolatait is megvitatva. Szeretettel várunk mindenkit, aki a filmet látta, vagy a téma érdekli az alagsori nagy hittanterembe.

Élő Rózsafüzér Zarándoklat lesz Budapest körül, május 11-én, szombaton. Aki szeretne közösségileg részt venni a gyalogzarándoklaton, Róbert atya vezetésével a Farkasrét – Máriaremete szakaszon, kérjük, jelentkezzen a sekrestyében.

Húsvét 4. vasárnapja, a Papi Hivatásokért könyörgő nap. Május 12-én, a szentmiséken tanúságot tesz papi hivatásáról Bársony Árpád III. éves papnövendék a Budapesti Központi Szeminárium növendéke.

keyboard_arrow_up
X