Úrnapján, Krisztus Szent Teste és Vére főünnepén, délelőtt 10.00 órakor kezdődik az Ünnepi Nagymise, mely után, kb. 11.15-kor indul az Úrnapi Körmenet, ezért a mai vasárnapon a 12.00 órai szentmise elmarad. A két templomi és a két templomkerti oltárok díszítéséhez az adományokat, a virágszirmokat, valamint a munkatársak és a segítők munkáját hálásan köszönjük. Úrnapja estéjén, 18.00 órakor a Capella Theresiana énekli az Úrnapi Vesperást és közreműködnek a 18.30 órai szentmisén. Ezzel zárul a kórus ide évadja.

Plébániai napközis, hittan tábor indul június 24-28-ig. Gyülekező, hétfőn reggel 08.30-tól a plébánia Hittantermében. A tábor fő célja a gyerekekkel megismertetni a közösség fontosságát és értékét, hitoktatóink vezetésével. Programok között szerepel: Budai Vár, Margit-sziget, Normafa, Állatkert. Meleg ebédről, innivalóról, gyümölcsről a Plébánia gondoskodik. A tábor önköltsége, egy hétre: 7000.- Ft/fő. Minden iskolás korú gyermeket szeretettel várunk!

Plébániánk Lourdes-i Zarándoklata ezen a héten, szerdán, június 26-án indul. Találkozás a megadott időpontban, reggel a Liszt Ferenc repülőtér, 2A terminálján. A zarándokok imádkoznak az itthon lévőkért, kérjük, hogy ők is imádkozzanak a zarándokokért. Plébániai közösségünk minden egyes tagjáért és szándékaira, a Lourdes-i barlangnál, július 2-án, reggel 06.00 órakor mutatunk be szentmisét, amelybe, a Lourdes Tv online élő adásán keresztül itthonról is bekapcsolódhatnak a testvérek: http://www.lourdes-france.org

Keresztelő Szent János születése főünnepe, június 24-én, hétfőn, Szent László király ünnepe, június 27-én, csütörtökön, Szent Péter és Pál főapostolok főünnepe, június 29-én, szombaton van.

Jézus Szent Szívének főünnepe, június 28-én, pénteken lesz. Az esti 18.30 órai ünnepi mise után, 19.00 órakor a Jézus Szíve Litániát imádkozzuk.

„Péter-fillérek” adománygyűjtését, a Szentszék kiadásainak támogatására, a püspöki konferencia rendelkezésére, jövő vasárnap, június 30-án tartjuk.

keyboard_arrow_up
X