Csepregi Robert atya, jövő vasárnap, július 26-án, az esti 19.30 órai szentmisében köszön el a terézvárosi testvérektől. A mise után közös találkozás és agapé lesz a templomkertben, melyre kérjük, hogy aki tud, hozzon süteményeket, melyet előre is köszönünk. Minden kedves Testvérünket, akik szeretik és tisztelik Robi atyát, várjuk erre a szentmisére!

Szent Joakim és Szent Anna, Szűz Mária szülei, Urunk Jézus nagyszülei napján, július 26-án, jövő vasárnap, a szentmisék végén külön áldásban részesítjük a nagypapákat és nagymamákat, akiket várunk szeretettel.

Harangi Tibor atya, újmisés káplánunk, augusztus 2-án, két hét múlva vasárnap, a szentmiséken fog bemutatkozni a testvéreknek. Kérjük, fogadjuk Tibor atyát szeretettel, hogy első lelkipásztori szolgálati helyén, a hívek segítő szeretetét megtapasztalhassa közösségünkben. Ünnepélyes újmiséje majd szeptember 6-án, vasárnap, 09.00 órakor lesz, amely után újmisés áldásban is részesülhetünk.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

NAGY SZENT LEÓ PÁPA IMÁJA JÓ PAPOKÉRT

 Add meg papjaidnak – mennyei Atyánk – szolgálatodnak kegyelmét.

Újítsd meg szívükben a szentségnek lelkét, hogy a tanítás melyet nekik kell adniuk,

példájukkal közelebb vigyen minket Hozzád.

Szent Lelked ajándékaiból adj nekik Urunk, alázatosságot, okos szerénységet, bölcs szelídséget,

mértéktartást, irgalmas és jóságos szívet, őszinte tisztaságot és lelki szabadságot.

Töltsd el őket teljesen szereteteddel, hogy egészen a Tieid legyenek és dicséretes módon éljenek, anélkül, hogy a dicséretet hajhásznák.

Add meg nekik a kegyelmet, hogy a Lélek és test tisztaságában Téged dicsőítsenek,

szeretetben éljenek és szolgáljanak Téged.

Te légy az ő dicsőségük, örömük, vágyuk,

Te légy szenvedésükben vígasztalásuk,

a kétségek között tanácsadójuk,

az igazságtalanságokkal szemben védelmük,

a betegségben orvosságuk.

Engedd, Uram, hogy a Te közösséged pásztoraival békességben éljenek, hogy egykor jól adhassanak számot lelkipásztori szolgálatukról, s elnyerhessék az örök élet jutalmát. Amen.

keyboard_arrow_up
X