Szent Charbel kilenced imádságunk, melyet kilenc hónapon át imádkozunk a betegekért, 3. havi imádsága, július 22-én, csütörtökön, 19.00 órakor lesz.

Szent Mária Magdolna, július 22.-i emléknapját Ferenc pápa ünnep rangra emelte. Szent Brigittát pedig, július 23.-án, II.János Pál pápa szintén ünnep rangra emelte és Európa társvédőszentjévé tette. Mindkettőjüket ezen a héten ünnepeljük.

Plébániai Csoportos Regisztráció a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra. Azokat a kedves terézvárosi testvéreket, akik egyénileg szeretnének a szeptember 5-12-ig megrendezésre kerülő Kongresszus valamely programján részt venni, kérjük, hogy egyénileg regisztráljanak a https://www.iec2020.hu/hu/regisztracio honlapján. Akik azonban, plébániai közösségünkkel együtt szeretnének részt venni szeptember 11.-én, szombaton 17.00 órától a Kossuth téri magyar szentmisén, melyet Erdő Péter bíboros celebrál és az utána következő eucharisztikus gyertyás körmeneten a Hősök terére; valamint szeptember 12-én, vasárnap, 11.30-tól, a Hősök terén, Ferenc pápa által celebrált záró szentmisén, kérjük, hogy jelentkezzenek a plébánia hivatalban vagy sekrestyében. Lehet jelentkezni személyesen, telefonon, vagy e-mailen. A jelentkezéskor kérjük megadni a nevet, születési helyét és idejét, állampolgárságát, lakcímét, mobil számát és e-mail címét. Így tudja majd a plébánia regisztrálni a csoportunkat, akikkel ennek alapján közösen veszünk részt ezeken az alkalmakon, melyek egy életre szóló lelki élményeink lehetnek.

keyboard_arrow_up
X