Jeles napok a héten: Hétfőn: A keresztről nevezett Szent Terézia Benedikta kármelita nővér (Edith Stein) szűz és vértanú, Európa társvédőszentjének ünnepe lesz. Az ő nevét viseli templomunk lélekharangja. Kedden: Szent Lőrinc diakónus és vértanú.

Szűz Mária Mennybevétele, Nagyboldogasszony fűünnepe lesz jövő vasárnap. Templomunkban reggel 08:00 órakor, délelőtt 10:00 órakor és este 19.30-kor lesznek a szentmisék. Az ünnepi nagy mise 19.30-kor kezdődik.

Gyóntatás: A héten kedden és pénteken lesz gyóntatás templomunkban. Kedden az esti mise előtt és után. Pénteken pedig az esti mise előtt.

„Era Nova” Zenekar templomunkban kedden, este 19.30-kor Vivaldi műveiből ad koncertet.

Ezen a héten, augusztus 14.-ről, 15.-re virradó éjszaka, az idén szombatról-vasárnapra, imavirrasztás lesz a Szent István Bazilikában, Nagyboldogasszony főünnepére készülve, Magyar Hazánkért. Éjfélkor ünnepi szentmisét mutat be Zoltán atya.

Plébániánk Csoportos Regisztrációja a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra, továbbra is várjuk azoknak a testvéreknek a jelentkezését, akik, szeptember 11.-én, szombaton 17.00 órától a Kossuth téri szentmisén, és az utána következő eucharisztikus gyertyás körmeneten a Hősök terére; valamint szeptember 12-én, vasárnap, 11.30-tól, a Hősök terén, Ferenc pápa által celebrált záró szentmisén közösségileg szeretnének részt venni.

keyboard_arrow_up
X