Jeles napok a héten: Hétfőn: Vietnámi vértanúk emléknapja, Kedden: Szent Máté apostol és evangelista ünnepe; Csütörtökön: Szent Pio atya emléknapja; Pénteken: Szent Gellért püspök és vértanú ünnepe lesz.

Alapvető hittan: Minden héten, kedden 19.00 órától a plébánia közösségi termében lesz.  Az első alkalom szeptember 28-án, kedden. Várjuk olyan felnőttek jelentkezését, akik nincsenek megkeresztelve, vagy gyermekkorukban megkeresztelték, de már a hitünkben nem léptek tovább, nem voltak elsőáldozók. Kérjük, hogy aki szeretne jönni, jelentkezzen a plébánián, a sekrestyében, e-mailen vagy telefonon. Akit tudtok, hogy érdeklődnek hitünk iránt értesítsétek erről a lehetőségről.

Bérmákozásra felkészítő hittan: A bérmálkozásra felkészítő hittan, minden páros héten hétfőnként 18.00-19.00 óráig lesz. Az első alkalom október 4-én lesz. Várjuk az olyan felnőttek, fiatalok jelentkezését a sekrestyében vagy a plébánián, e-mailben, vagy telefonon, akik jövő májusig betöltik 14. életévüket és meg vannak keresztelve, voltak elsőáldozók.

Ifjúsági hittan: várjuk azon fiatalokat, akik a 16. életévüket betöltötték az ifjúsági közösségünkben, a Terifikbe, minden hétfőn, 19.30-tól a plébánia alagsori hittan termében szívesen bekapcsolódnának.

Szent Charbel kilenced: Szerdán, szeptember 22-én folytatjuk a kilenced imádkozását, minél többen kapcsolódjunk be és imádkozzunk betegeinkért a libanoni szent közbenjárását kérve.

+Hajnal György atya temetése: szeptember 23-án, csütörtökön, 14.30-kor lesz az Újköztemetőben. Plébániánk hűséges kisegítőjéért, ugyan ezen a napon, 18.30 órakor mutat be szentmisét Mohos Gábor püspök atya templomunkban.

+Dr.Tarjányi Béla atya, akit az elmúlt héten Kecskeméten eltemettünk, gyászmiséje. A Vörösmarty utcai Oltáriszentség kápolna, majd templomunk volt kisegítője lelki üdvéért, Szent Jeromos napján, szeptember 30-án, este 18.30 órakor lesz gyászmise, melyre mindenkit, akik tisztelték és szerették a Professzort és Atyát szeretettel várjuk.

„Lucanus” című könyv, mely Szent Lukács evangelistát mutatja be, könyvbemutatója, szeptember 22-én, 18.00 órakor lesz a Párbeszéd Házában (Bp. VIII. ker. Horánszky u. 20.), melynek fordítója templomunk kedves híve, Férfiköri közösségünk tagja Csepregi Tibor.

keyboard_arrow_up
X