Jeles napok a héten: Hétfő: Nagy Szent Albert, Kedd: Skóciai Szent Margit emléknapja, péntek: Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepe lesz.

Szerdánként az esti mise után folytatjuk a csendes szentségimádást, majd a beszélgetést a hittanteremben. Mindenkit szeretettel várunk.

Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódóan, jövő vasárnap, november 21-én, Erzsébet-kenyeret szentelünk, valamint a Püspöki Konferencia rendelkezésére a Karitász munkájának támogatására országos adománygyűjtés lesz.

Krisztus a Mindenség Királya főünnepe előestéjén, november 20-án, mi is csatlakozunk az országos hálaadó szentségimádáshoz a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusért. A 17.30 – 18.30 -ig tartó szentségimádáson közreműködik az Imperfectum Együttes és a Terifik.

Krisztus Király főünnepén az ünnepi szentmise 10.00 órakor lesz, melyen az Énekesiskola elsősei énekelnek.

Karácsonyi pásztorjátékra továbbra is várjuk a gyerekek jelentkezését. A próbák időpontja szombatonként 13.30 órakor a templomban lesznek.

Előre jelezzük:

Tarjányi Béla atya, biblikus professzor emlékkonferencia lesz templomunkban, november 23-án, kedden, 15.00 órától, melyen Karasszon István református, Tokics Imre, adventista, Szatmári Györgyi és Kocsis Imre katolikus biblikusok tartanak előadást. Várunk minden érdeklődőt.

Járványügyi előírások megtartására, kérjük, hogy fokozottan figyeljünk. A kéz fertőtlenítésére, a kézfogás mellőzésére és a kézbe áldozás szabályainak pontos megtartására.

keyboard_arrow_up
X