Lourdes-i Kilencedet imádkozunk a betegekért február 11-ig, péntekig, hétköznap esténként a mise után 19.00 órakor. Vasárnap, 18.00 órakor. Szerdán, a csendes szentségimádás a kilenced után következik.

A Lourdes-i Szűzanya jelenésének napján, február 11-én az esti 18.30 órai szentmisét Kampfmüller Sándor tb. kanonok, budapesti vezető kórházlelkész mondja, majd pedig gyertyás szentségi körmenet.

A betegek kenete szentségét közösségben szolgáltatjuk ki, február 13-án, jövő vasárnap, 10.00 órakor. Előtte szombaton, február 12-én, 10.00 órakor lelki-nap és gyónási lehetőség lesz, melyet Dr. Udvardy Tamás, a Terézvárosi Szent Család templom plébánosa vezet. A Betegek Kenete felvételére jelentkezni lehet mindazoknak, akik elmúltak 60 évesek, vagy valamilyen betegséggel küzdenek, a plébánia hivatalban vagy a sekrestyében, személyesen, telefonon, vagy e-mailen.

Szent Balázs püspök és vértanú napja volt az elmúlt héten, csütörtökön. Mindazok, akik kérik, a mai vasárnap, a misék után Balázs-áldásban részesülhetnek.

keyboard_arrow_up
X