Jeles napok a héten: Kedden Avila Szent János áldozópap emléknapja, szerdán: Boldog Salkaházi Sára szűz és vértanú emléknapja, pénteken Fatimai Boldogságos Szűz Mária emléknapja lesz.

Jó Pásztor vasárnapján, május 8-án, a vasárnap délelőtti szentmiséken tanúságot tesz papi hivatásáról Gerhes Bence I. éves papnövendék az Esztergomi Szemináriumból. Fogadjuk őt szeretettel. A papnevelés céljára kérjük a kedves testvérek adományát a templom közepén lévő perselybe. Köszönjük szépen a kispapok nevében az adományokat.

Szentmise, vesperás, szentségimádás és egyéni szentségi áldás lesz a járványtól való szabadulásért és a békéért május 9-én, hétfőn. A Szentmise 18.30-kor. A Vesperás, Szentségimádás és az Áldás pedig 19.00 órától lesz. Az imaszándékokat kérjük, hogy hétfő 17.00 óráig küldjék meg a plébánia e-mail címére.

Fatimai Szűzanya jelenésének 105. évfordulóján, május 13-án, ünnepi szentmise lesz 18.30-kor. Öt év után ismét vendégünk lesz a 19.00-kor kezdődő ünnepi zenés áhítaton és Loretoi litánián Illényi Katica hegedűművész és zongorán kísér Termes Rita zeneakadémiai tanár.

Énekes iskola énekel jövő vasárnap, május 15-én a 10.00 órai szentmisén. Fogadjuk szolgálatukat szeretettel.

Bartók Konzervatórium fúvós koncertje lesz templomunkban jövő vasárnap május 15-én 19.30-tól Kiss Zoltán vezetésével. Várjuk a kedves testvéreket a filmzene koncertre.

Loretói Litániát imádkozunk május minden egyes napján. Hétköznap, az esti mise után, 19.00 órakor, vasárnap, az esti mise előtt, 18.00 órakor.

Kis-Ázsia újszövetségi szent helyeire indult plébániai zarándoklatunk a múlt vasárnapon. A zarándokok imádkoznak az itthon lévőkért a mai vasárnap Szűz Mária házánál Efezusban. Kérjük, hogy itthon is imádkozzatok a zarándokokért.

Elkészült a szentföldi zarándoklatunk fotóalbuma. Az albumot 9800 Ft-ért a sekrestyében lehet rendelni. Lehetőség van pendrivon is megkapni a zarándoklat képeit ennek 2000-Ft a költsége. Aki pendrivon szeretné kérjük egy borítékban névvel ellátva hozzon be a sekrestyébe egy minimum 2Gb nagyságú adathordozót.

keyboard_arrow_up
X