Nagyszülők Világnapján, melyet Szentatyánk, Ferenc pápa, Szent Anna és Szent Joakim napjához közel eső vasárnapra, az idén, június 24-re tett, várjuk szeretettel valamelyik szentmisére a nagypapákat és nagymamákat, hogy a mise végén személyes áldásban részesíthessük őket.

Szent Jakab apostol ünnepe hétfőn, július 25-én, Szent Anna és Joakim napja, július 26-án, kedden, Szent Charbel Makhlouf, csodatévő maronita szerzetes napja, július 27-én lesz. Az ő közbenjárását kérjük kilenc hónapon át a járványtól való szabadulásért, a háború befejezéséért és a békéért, valamint a válságból való kilábalásért. Szent Márta, Mária és Lázár napját pedig, július 29-én, pénteken ünnepeljük.

Harangi Tibor atya, jövő vasárnap, július 31-én, az esti szentmisében, 19.30 órakor köszön el a terézvárosi hívektől. Minden kedves testvérünket, hittanosait szeretettel várjuk.

Farkas Ferenc újmisés atya, új kálánunk, augusztus 7-én, vasárnap, szintén az esti misében 19.30 órakor mutatkozik be a híveknek. Fogadjuk Őt szeretettel és segítsük mindenben szolgálatait, hogy első lelkipásztori helyén otthonra találjon Terézvárosban.

Tihany – Bakonybél – Pannonhalma Zarándoktábor indul, augusztus 12-18-ig. Az útvonal Tihanyi Bencés Apátságtól Aszófő, Vöröstó, Nagyvázsony, Városlőd és Bakonyszentlászló érintésével a Balaton-felvidék és a Bakony lélegzetelállítóan szép tájain át vezet a Pannonhalmi Bencés Főapátsághoz. 7 nap / 6 éjszaka. Közepesen nehéz 112,8 km. Elsősorban a 12-18 éves fiatalokat várnak. A részvételi díj: 36.000 Ft/fő, teljes ellátással, szállásokkal, mely egyedül az oda-és hazautazást nem tartalmazza.

Jelentkezés a teljes tábordíj befizetésével és az adatok valamint a nyilatkozatok megtételével augusztus 1-ig Gácsi Dorothea zarándoktáborvezetőnél. Telefonon: +36302362775 vagy e-mailen: zarandokdodo@gmail.com

Szívesen visznek a karjukon imaszándékokat, melyeket jövő vasárnap este Tibor atya elköszönő miséjére kérnek elhozni.

keyboard_arrow_up
X