Október 16-án, vasárnap, 10.00 órakor az ünnepi mise János atya újmiséje lesz, melynek végén primíciás áldásban részesülhetünk. Közreműködik a Szent Efrém Férfikar, zenei kísérettel, akik Ariel Ramírez: Missa Criolla c. argentín miséjét éneklik spanyol nyelven. A Szent Teréz Körmenet 12.00 órakor kezdődik, melyen a Bartók Zenekonzervatórium fúvósai játszanak. A búcsú vasárnapján a 12.00 órai mise elmarad, mindenkit 10.00 órára várunk.

A templomkertben színes kulturális programok várják az ide látogatókat, külön programok lesznek a gyerekeknek is, valamint lesz kézműves vásár és vendéglátás. A részletes templomkerti programot a hírlevélben megtalálhatjuk.

Szent II. János Pál pápa emléknapján, október 22-én, szombaton est, a Rózsafűzér imádság után kérjük az ő ereklyéje előtt közbenjárását hazánk és Európa keresztény hitben való megerősödéséért és életünkre az ő áldását.

Missziók javára adománygyűjtés lesz templomunkban a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia rendelkezésére.

Elkezdődött a Népszámlálás. A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia is felhívja figyelmünket, különösen fontos, hogy bátran valljuk meg katolikus hitünket! A kérdőív 14. kérdésénél („Mi a vallása, felekezete?”) válasszuk a „katolikus (római katolikus)” lehetőséget!

Előre jelezzük a testvéreknek:

Mindenszentek főünnepén, november 1-én, kedden három szentmise lesz templomunkban, reggel 08.00; délelőtt 10.00 és az ünnepi nagymise este 18.30 órakor.

Halottak Napján, november 2-án, szerdán, szintén három szentmise lesz, 08.00-kor, délelőtt 10.00 órakor a kriptában és este 18.30 órakor kezdődik az ünnepi gyászmise, melyen a Budapesti Operett Színház ének-és zenekara, A.L.Webber: Requiem c. miséjét énekli.

keyboard_arrow_up
X