Imperfectum együttessel ünnepeljük a mai vasárnapon, július 2-án, az esti 19.30 órai szentmisén Szűz Máriának Erzsébetnél tett látogatásának, azaz Sarlós Boldogasszonynak az ünnepét is. Így ma az esti mise lesz az ünnepi nagymise.

Országos adománygyűjtés van a mai vasárnapon a Szentszék kiadásainak támogatására. A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia rendelkezésére, a Péter-Pál ünnepéhez kapcsolódóan a „Péter-fillérek” a templom közepén lévő perselybe kérjük elhelyezni.

Elsőpéntek lesz ezen a héten, július 7-én. Gyóntatás lesz a reggel 08.00 órai mise alatt és az esti mise után. 19.00 órakor elimádkozzuk a Jézus Szíve litániát.

Új Kármelhegyi Szűzanya szoborra az adománygyűjtés során, az elmúlt három hétben már összesen 553.00.- Ft. jött össze, melyet hálásan köszönünk. Az adományozás lehetséges készpénzben, csekken, vagy átutalással. Mindhárom esetben kérjük ráírni, hogy a Kármelhegyi Szűzanya szobrára. A testvérek kérésére, akik névtelenül szeretnének adományt adni, erre is van lehetőség az ellopott szobor egykori helyén lévő perselybe. Köszönjük szépen!

Őszentsége Ferenc pápa új segédpüspököt nevezett ki az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye számára, Dr. Fábry Kornél atya személyében. Amikor szeretettel gratulálunk Kornél püspök atyának, egyúttal hirdetjük a kedves testvéreknek, hogy püspökké szentelése, szeptember 2-án, szombaton, de. 10.00 órakor lesz a Szent István Bazilikában, melyre az új Püspök Atya mindenkit szeretettel hív és vár.

keyboard_arrow_up
X