+Cserháti Ferenc püspök atyáért, a mai vasárnapon, július 30-án, a délelőtt 10.00 órai szentmisét ajánljuk, melyet a legtöbbször ő mondott templomunkban az ünnepek alkalmával.

Prágai Kis Jézus kegyszobrához – Avilai Szent Teréz lelkületével – holnap, július 31-én, hétfőn indul plébániai közösségünk idén második zarándokcsoportja. Indulás reggel 06.00 órakor a templom elől. Hazaérkezés csütörtökön, augusztus 3-án a késő esti órákban. A zarándokok szeretettel imádkoznak az itthon lévőkért és kérjük a testvéreket imádkozzanak a zarándokokért.

Ökumenikus imaóra lesz a pharrajmos (cigány holokauszt) és a kislétai gyilkosság évfordulóján, augusztus 2-án, szerdán, 19.30 órakor templomunkban a Szent Egyed Közösség szervezésében. Az imaórát vezeti: Székely János szombathelyi megyéspüspök atya.

Elsőpénteken, augusztus 4-én, gyóntatás lesz a reggeli szentmise előtt, 07.30-08.00 óráig; valamint az esti szentmise alatt, 18.30-19.15 óráig. 19.00 órakor elimádkozzuk a Jézus Szíve litániát.

Új Kármelhegyi Szűzanya szoborra az adománygyűjtés az elmúlt héten befejeződött, hiszen a szükséges összeg 2,5 millió forint összegyűlt. Ezúton is, ismételten szeretnénk köszönetet mondani minden adakozónak, akik az elmúlt két hónapban adományaikkal segítették a Szűzanya kedves szobrának újbóli felállítását templomunkban. A szobor várhatóan az idén novemberre készül el.

keyboard_arrow_up
X