A tanév kezdetén szeptember 3-án, vasárnap, reggel 9 órakor tartjuk a Veni Sancte szentmisét, melyben a plébániai és az iskolai hitoktatásban résztvevőkért imádkozunk. Ezért a 10:00 órai mise, 10:15-kor kezdődik.

A mostani vasárnaptól visszaáll a megszokott évközi miserend templomunkban.

Vasárnapokon délelőtt 09.00-kor, 10.00-kor és 12.00-kor, este pedig 18.30-kor,
hétköznapokon minden nap reggel 08.00-kor és este 18.30-kor lesznek szentmisék.

Újraindulnak hittan- és imacsoportjaink:

  • a hétfő esti szentségimádás, vesperás, személyes szentségi áldás a nyári szünet után szeptember 4-én lesz először,

  • a szerda esti csöndes szentségimádás és beszélgetés szeptember 13-tól indul,

  • a csütörtök esti felnőtt hittan szeptember 7-től folytatódik,

  • a pénteki lelkigyakorlatos esték pedig szeptember 15-től kezdődnek. Ide várjuk ebben az évadban az eddig csütörtök esténként a templomban tartott Biblia órára járó testvéreinket is.

Alapvető hittanra várjuk szeptember 12-től kedd esténként azokat a felnőtteket, akik hitünk iránt érdeklődnek, és szeretnének megkeresztelkedni, vagy meg vannak keresztelve, de eddig nem gyakorolták vallásukat. Kérjük a Testvéreket, hogy adják tovább ezt a meghívást környezetükben!

Az idei évben az espereskerület szomszédos plébániáival együtt hirdetünk bérmálásra felkészítőt. A 14 és 18 év közötti korosztályt havonta egy szombat délutáni alkalom várja majd a Szent István Bazilikában, míg a 18 év fölöttieknek kéthetente hétfőn lesznek a találkozók itt, a Szent Teréz Plébánián.

Újonnan induló ifjúsági csoportba hívjuk a 18 és 25 év közöttieket, melynek keretei az érdeklődőkkel együtt kerülnek meghatározásra.

Az alapvető hittanra, a bérmálási felkészítőre (mindkét korosztálynak) és az ifjúsági csoportba jelentkezni lehet személyesen, telefonon, illetve emailben, a plébániairodát vagy pedig közvetlenül az atyákat megkeresve.

További részletek a kihelyezett plakátokon, illetve plébániánk honlapján és Facebook-oldalán.

keyboard_arrow_up
X