Papszentelés volt szombaton, június 15-én, az Esztergomi Főszékesegyházban. Bíboros úr négy új papot szentelt Főegyházmegyénk számára. Foglaljuk imáinkba az újmisés fiatal atyákat.

Lumen Christi Gospel kórus énekel a mai vasárnapon, az esti 19.30 órai szentmisén. Robert Ray: Gospel Miséje hangzik el. A mise után egy rövid koncertet is adnak. Várjuk szeretettel a testvéreket.

Hittanosainknak nyári napközis tábort szervezünk, június 24-28-ig. A részletekről érdeklődni lehet, Gerencsér Lilla hitoktatónál és a plébánia hivatal e-mail címén: s.terezplebania@gmail.com

Jelentjük a kedves testvéreknek a következő személyi változásokat plébániánkon: Erdő Péter bíboros, prímás, érsek, június 15-én, augusztus 1-i hatállyal felmentette Farkas Ferenc atyát, a Szent Teréz Plébánián betöltött kápláni beosztása alól és Rómába küldte két évre, teológiai tanulmányainak folytatására. Amikor megköszönjük Ferenc atya kétévi terézvárosi kápláni szolgálatát, tanulmányaihoz a Szentlélek vezetését és sok sikert kívánunk! Ugyanakkor szintén augusztus 1.-vel, Főpásztorunk kinevezte az Avilai Szent Teréz Plébánia káplánjává, Alpek Gergely újmisés atyát, akit tegnap szentelt pappá. Kérjük, a kedves testvéreket fogadjuk majd szeretettel az újmisés Gergely atyát és segítsük első lelkipásztori állomáshelyén!

Nyári miserend, lépett életbe, mely szeptember 7-ig tart. Ez azt jelenti, hogy hétköznapokon, szerdán és szombaton a reggel 08.00 órai szentmisék elmaradnak, és a mai vasárnaptól kezdődően, vasárnap és ünnepnap három szentmise van. Az első reggel 08.00 órakor, majd délelőtt 10.00 órakor és este 19.30 órakor.

A nyári gyóntatási rendet, minden héten a hírlevélben adjuk közre. Ezért kérjük, hogy aki az adott héten szeretné elvégezni szentgyónását, kísérje figyelemmel a hírlevelünket.

A nyári ügyfélfogadási rend, a Plébánia Hivatalban és Urnatemetői Irodában szintén változik. Ez azt jelenti, hogy péntekenként délután az iroda zárva tart. Tehát hétfőn, kedden és szerdán várja a kedves testvéreket!

keyboard_arrow_up
X