Hittanosainknak nyári napközis tábora, ezen a héten, június 24-28-ig tart.

Plébániai Zarándoklatunk Ciprus szigetére, „Akiknek először hirdették az Evangéliumot” címmel, ezen a héten, június 24 – július 1-ig lesz. Hétfőn, találkozás reggel 05.45-kor a templom előtt, ahonnan 06.00 órakor autóbusszal indulunk Bécsbe, a repülőtérre. A zarándokok imádkoznak az itthon lévő testvérekért, kérjük a testvéreket is, hogy imádkozzanak a zarándokokért.

Keresztelő Szent János Születése főünnepe, június 24-én, hétfőn lesz. Az ünnepi mise este 18.30-kor kezdődik.

Szent László király ünnepe, június 27-én, csütörtökön van. Különös tisztelettel emlékezünk meg róla, hiszen ő szilárdította meg a kereszténységet hazánkban, melyet Szent István apostoli királyunk kezdett el.

Szent Péter és Pál főapostolok főünnepe, június 29-én, szombaton lesz, amikor az esti 18.30 órai ünnepi szentmisében külön szeretettel imádkozunk Péter bíboros főpásztorunkért védőszentje napján.

Péter-Pál ünnepéhez kapcsolódóan országos adománygyűjtés lesz a Szentszék kiadásainak támogatására, jövő vasárnap, június 30-án. A Püspöki Konferencia rendelkezésére tartandó un. „Péter-filléreket” mi is, jövő vasárnap erre a szándékra kérjük majd a kedves testvérektől.

keyboard_arrow_up
X