Urunk megkeresztelkedése ünnepével, a mai vasárnappal véget ér a karácsonyi idő és megkezdődik az évközi idő Egyházunk liturgiájában.

Vízkereszt ünnepéhez kapcsolódik a házszentelés szertartása. Azok a testvérek, akik kérik, hogy házukat, lakásukat megáldjuk, kérjük, jelentkezzenek a plébánia hivatalban személyesen, telefonon: 342-0534, vagy e-mailen: s.terezplebania@gmail.com; illetve személyesen valamelyik atyánál.

A téli szünet után újra indulnak a plébániai hittanórák január 8-án, hétfőtől. Folytatódik a kéthetente hétfő esténkénti szentségimádás vesperással, holnap este a mise után 19.00 órakor. Milyen nagy öröm volt Vízkeresztkor felnőtt testvérünk keresztelése és a felnőtt elsőáldozó. Ugyan így, ahogyan ők, jelentkezhetnek olyan felnőtteknek az idén is, akik nincsenek megkeresztelve, vagy gyermekkorukban megkeresztelték őket, de már nem voltak elsőáldozók, bérmálkozók. Az alapvető hittan, január 9-én, kedden, 19.00 órakor kezdődik a sekrestye fölötti hittanteremben.

Új honlapja van plébániánknak, melynek címe: https://avilaiterezplebania.hu A mai vasárnaptól, már ez az új honlapunk él. Hamarosan a régi honlapcímről is átirányítja majd a rendszer az újra azokat, akik felkeresik. Kérjük, keressenek rá és várjuk szíves véleményüket, észrevételeiket a plébánia e-mailcímére.

A 2017. évvégi plébániai beszámolót, három részletben fogjuk megjeleníteni a hírlevélben, a kedves hívek tájékoztatására.

keyboard_arrow_up
X