Szent István király, Magyarország fővédőszentjének ünnepén, augusztus 20-án két mise lesz templomunkban, reggel 08.00 és délelőtt 10.00 órakor. Az esti mise elmarad, mert Főpásztorunk mindenkit szeretettel hív és vár a Szent István Bazilika előtti térre, 17.00 órára az ünnepi szentmisére és utána a Szent Jobb körmenetre. Akik szívesen részt vennének a Szent István-napi ünnepségen közösségileg, templomunk zászlója alatt, azok jelentkezését várjuk a sekrestyében. Közös indulás a templom előtt 14 órakor.

Ünnepi nyitva tartás lesz templomunkban Szent István király ünnepén augusztus 20-án hétfőn. A templom 7.30 órától délig és délután 16.30 órától este 19-ig látogatható.

1Úton Nemzetközi Zarándoknapba, mely augusztus 25-án, szombaton lesz, plébániánk is bekapcsolódik. Délután 16.30 órára várjuk a zarándokokat és szeretnénk frissítővel, süteménnyel vendégül látni, majd innen mennek tovább a Szent István Bazilikába, ahol 18.00 órakor lesz a záró szentmise. Kérjük a kedves testvéreket, hogy segítsenek a vendégek fogadásában, illetve szívesen fogadunk süteményeket is, a vendéglátáshoz. Mindenkinek előre is köszönjük.

keyboard_arrow_up
X