Mária Rádió élő adásban közvetíti a vasárnapi szentmisét templomunkból, július 14-én, 10.00 órakor. A csütörtök reggeli miséket már lassan egy éve, rendszeresen tőlünk közvetíti a Mária Rádió.

Kármel-hegyi Boldogasszony emléknapja, ezen a héten, július 16-án, kedden lesz. Az esti szentmise után, 19.00 órakor a Kármel-hegyi Szűzanya szobránál elimádkozzuk a felajánló imádságot, melyben önmagunkat, szeretteinket és a tisztító tűzben szenvedő lelkeket a Szűzanya közbenjárásába ajánljuk. Várunk minden Szűzanya tisztelőt, vagy skapuláré viselő testvérünket.

Jótékonysági Adománygyűjtő Koncertre kerül sor, a Magyar Családok az árvíz-és viharkárosultakért felajánlva templomunkban neves művészek közreműködésével, ezen a héten, július 17-én, szerdán, 19.30 órakor. Előadásra kerül: Tolcsvay László – Müller Péter – Müller Péter Sziámi: Mária Evangéliuma c. rockoperája. Énekel: Sáfár Mónika, Sasvári Sándor, Tolcsvay László, Aradi Imre és Kőrösi András, valamint a Rotunda Énekegyüttes és a Pannónia Sacra vegyeskar. Vezényel: Mózer Annamária. Belépés ingyenes, de minden adományt szívesen fogadnak. A rendezvény fővédnöke: Dr.Nagy István agrárminiszter.

 

keyboard_arrow_up
X