Újra 09.00 órakor lesznek a vasárnapi diákmisék, ezért a templomot vasárnap reggel 08.30-kor nyitjuk.

Jövő héten szeptember 8-án Veni Sancte Tanévnyitó szentmisét tartunk. Várjuk sok szeretettel, a hittanosokat és szüleiket, a cserkészeket, valamint a családosokat. A szentmisére várjuk a diákok és a hittanosok táskáit is, valamint tolltartóit, amit a szentmise végén, az oltár előtt megáldunk. Így is kérnénk Isten áldását erre a tanévre. Az iskolai hittanórák szeptember 2-tól, a plébániai hittanórák szeptember 9-én indulnak. Az órák rendjét később a hirdetőtáblán közölni fogjuk.

Elsőpénteken szeptember 6-án, a reggeli és az esti misék előtt és alatt gyóntatás lesz. Az esti mise után a Jézus Szíve litániát imádkozzuk.

Szent Márk, István és Menyhért kassai vértanúk ünnepe lesz a héten, szombaton, szeptember 7-én. Az ünnepi szentmise Esztergomban lesz aznap 10.30 órakor.

A azentségi felkészítésre várjuk a jelentkezőket! Az alapvető hittanra, ami szeptember végén, valamint a bérmálási előkészítőre, ami november végén kezdődik. Ha ismernek a családjukban, ismerőseik között olyat, akinél valami miatt a keresztség, az elsőáldozás és a bérmálkozás elmaradt, kérjük, ajánlják nekik ezt a lehetőséget.

keyboard_arrow_up
X