Missziók vasárnapján, a hit terjedéséért és azokért a papokért, szerzetesekért, világiakért imádkozunk, akik a misszió szolgálatát végzik a világban. A püspöki konferencia rendelkezésére, adománygyűjtéssel is támogathatjuk a missziók munkáját. Mi is erre a célra kérjük a kedves testvérek nagylelkű adományait.

Nemzeti ünnepünkön, október 23-án, az esti 18.30 órai szentmisében Magyar Hazánkért és az ’56-os forradalom hőseiért imádkozunk.

Duna Szimfonikusok rézfúvósai adnak térzenét jövő vasárnap, október 27-én, a 10.00 órai mise után, 11.00 órakor a templom előtt.

Templomunk Gyermekkórusa elnevezésére a pályázati javaslatokat még a mai vasárnapon be lehet dobni és jövő vasárnap, október 27-én, a 09.00 órai diákmisén fognak énekelni a gyerekek és kisorsoljuk a legjobb pályázat eredményét.

Mindszentek ünnepe és Halottak napja. Előre jelezzük, hogy november 1-3-ig, péntek, szombat, vasárnap, a templom és az urnatemető egész nap nyitva tart. November 1-én, Mindenszentek főünnepét szentmisén való részvétellel ünnepeljük (parancsolt ünnep) és 2-án, Halottak napján is három szentmise lesz, reggel 08.00, délelőtt 10.00 és este 18.30-kor. Mindkét napon az esti lesz az ünnepi nagymise, amely után imádkozunk az elhunytjainkért. Halottak napján, az esti misén, Saint Saens: Requiemje hangzik el.

Telek eladó Pákozdon. Csendes, nyugodt környezetben lévő, belterületi, a plébánia tulajdonában álló, pákozdi telkek kerülnek értékesítésre. Mindkét szomszédos telek 1000 négyzetméteres, melyek külön-külön vagy a kettő egyben kedvezményes áron kerülhet új tulajdonosához. Részletekről érdeklődni a Plébánia Hivatalban lehet.

Köszönetnyilvánítás: Szeretnénk köszönetünket kifejezni mindazoknak a testvéreknek, akik tevőlegesen vagy adományaikkal segítették a múlt hét végén a Szent Teréz búcsú méltó megünneplését.

keyboard_arrow_up
X