Szent Család vasárnapján, december 29-én, vasárnapi miserend van. A délelőtt 10:00 órai szentmisét a családokért ajánljuk fel, melyre hívunk minden házaspárt és családot. A mise után tanúságtételek és a családokat külön áldásban részesítjük, majd pedig egy találkozásra és szerény agapéra várjuk a családokat az alagsori hittanteremben. Közreműködik a Benyus Családi Kamaraegyüttes.

Szentségimádások a Missziós Kereszt itt tartózkodásának hetében:

December 30-án, hétfőn, 19:00 – 20:00 óráig az imavirrasztó csoport vezetésével;

December 31-én, kedden, Szilveszter éjszakáján, 23:30 – 24:00 óráig az Imperfectum Együttes tagjainak közreműködésével, majd újévköszöntés.

Évvégi hálaadás, december 31-én, kedden, 18:30 órakor kezdődik.

Szűz Mária, Isten Anyja főünnepén január 1-én, szerdán, (parancsolt ünnep) három szentmise van templomunkban: reggel 08:00, délelőtt 10:00 és este 18:30 órakor. Az esti ünnepi nagymisét, a 2020-as, Budapesti Eucharisztikus Kongresszus Évének első napján, Őexcellenciája MICHAEL AUGUST BLUME ÉRSEK, APOSTOLI NUNCIUS mutatja be.

Eucharisztikus Kongresszus Missziós Keresztjének búcsúztatása, január 2-án, csütörtökön, 18.30 órakor szentmisével kezdődik, melyen templomunk énekkara a Capella Theresiana, Liszt Ferenc: Missa Choralis c. miséjét énekli. A mise végén a Missziós Kereszt ünnepélyes búcsúztatása. A Missziós Keresztről egy kiállítás is látható az altemplomban, csütörtök estig.

Elsőpénteken, január 3-án, az esti mise után 19.00 órakor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk. Gyóntatás a reggeli és esti misék előtt és alatt lesz.

Urunk Megjelenése, Vízkereszt főünnepén, január 6-án, hétfőn (parancsolt ünnep), melyet mindannyian szentmisén való részvétellel ünneplünk, templomunkban három mise van: reggel 08.00, délelőtt 10.00 és este 18.30 órakor. Az esti ünnepi nagymisén vízszentelés és felnőtt keresztelés lesz.

A templom és az urnatemető január 1 –ig, illetve január 6-án ünnepi rend szerint tart nyitva.

A plébánia hivatal január 6-ig: december 30-án és január 3-án: 15:00-19:00 óráig tart nyitva, január 7-től már a megszokott rend szerint. Az ünnepi miserend és a nyitvatartások rendjét a templomban és a plébánián kifüggesztettük.

 Minden Kedves Testvérünknek áldott Újesztendőt kívánunk!

keyboard_arrow_up
X