Urunk Megjelenése, Vízkereszt főünnepén, január 6-án, hétfőn (parancsolt ünnep), melyet mindannyian szentmisén való részvétellel ünneplünk. Templomunkban, holnap három mise van: reggel 08.00, délelőtt 10.00 és este 18.30 órakor. Az esti ünnepi nagymisén vízszentelés és három felnőtt keresztelése, valamint még egy felnőtt elsőáldozása lesz. Vízkereszt napján a templom és az urnatemető ünnepi rend szerint tart nyitva, a plébánia hivatal pedig zárva tart.

Lakásszentelés. Vízkereszt ünnepe után mindenki vihet a megszentelt vízből otthonába. Aki szeretné, hogy lakását megáldjuk, kérjük, jelentkezzen a plébánia hivatalban telefonon: 342-0534, e-mailben: s.terezplebania@gmail.com, vagy személyesen. Lehet külön is megbeszélni, egyénileg, valamelyik atyával a lakásszentelést.

Konzis-csütörtök lesz a héten, január 9-én. Az esti 18.30 órai szentmisén a Zenekonzervatórium növendékei énekelnek.

Köszönetnyilvánítás! Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves Testvérünknek, akik imádságaikkal, felajánlásaikkal, munkájukkal, anyagi támogatásukkal hozzájárultak az adventi, a karácsonyi, valamint a missziós kereszt itt tartózkodásához kapcsolódó programok megvalósításához! Személyesen köszönjük a plébániára és az atyáknak eljuttatott minden ünnepi jókívánságot és ajándékot!

keyboard_arrow_up
X