Kármel-hegyi Boldogasszony emléknapja lesz július 16-án, csütörtökön. Templomunkban, az esti szentmise után, 19.00 órakor közösen imádkozunk a Szűzanya szobránál, közbenjárását kérve, önmagunkat és szeretteinket, valamint a tisztítótűzben szenvedő lelkeket oltalmába ajánlva.

Csepregi Robi atya július 26-án, az esti 19.30 órai szentmisében köszön el a terézvárosi testvérektől. A mise után közös találkozás és agapé lesz a templomkertben, melyre kérjük, hogy aki tud, hozzon süteményeket, melyet előre is köszönünk.

Harangi Tibor atya augusztus 2-án, vasárnap, a szentmiséken fog bemutatkozni a testvéreknek. Kérjük, fogadjuk Tibor atyát szeretettel, hogy első lelkipásztori szolgálati helyén, a hívek segítő szeretetét megtapasztalhassa közösségünkben. Ünnepélyes újmiséje majd szeptember 6-án, vasárnap, 09.00 órakor lesz, amely után újmisés áldásban is részesülhetünk.

Nyári gyóntatási rend szerint, általában a misék előtt fél órával, azaz kedden, pénteken, szombaton este 18.00 órakor, valamint a vasárnapi is a misék előtt van. Kérjük, hogy aki szeretné elvégezni az adott héten a szentgyónását, mindig kísérje figyelemmel a heti hírlevelünket, amelyben megtalálható a gyóntatások rendje.

Imádság a Kármel-hegyi Szűzanya közbenjárását kérve, a tisztítótűzben szenvedő lelkekért

Kármel kegyes Szűzanyja, aki a megdicsőült Egyház öröme, a zarándok Egyház segítsége vagy, légy a szenvedő Egyház támasza!  Nyújtsd ki kegyes jobbodat a lelkek fölé, akik a tisztítótűzben vezekelnek, és járj közben értük, hogy hamarosan bebocsátást nyerjenek és a menny, boldogító látására jussanak.

Emlékezz meg, ó Szentséges Szűz, különösképpen rokonaimról, s mindazon lelkekről, akik a leginkább elhagyatottak és segítség nélkül maradtak. Áraszd ki, ó legkegyesebb Mária, Jézus Krisztus vérének érdemeit bőségesen az Úr választottaira, hogy felüdülést találjanak az örök boldogságban.

És ti, áldott lelkek, akik oly sok mindent elérhettek Istennél imádságaitok által, járjatok közben értük, és szabadítsátok ki minden lelki és testi veszedelemből; védelmezzétek családjainkat, hogy mindannyian bebocsátást nyerjünk az örök boldogságba.

Ámen.

keyboard_arrow_up
X