Szent Joakim és Szent Anna, Szűz Mária szülei, Urunk Jézus nagyszülei napja, a mai vasárnap, a szentmisék végén külön áldásban részesítjük a nagypapákat és nagymamákat.

Csepregi Robert atya, a mai vasárnap esti 19.30 órai szentmisében köszön el a terézvárosi testvérektől. A mise után közös találkozás és agapé lesz a templomkertben, melyre kérjük, hogy aki tud, hozzon süteményeket, melyet előre is köszönünk és a mise előtt a plébánián tudnak leadni. Minden kedves Testvérünket, akik szeretik és tisztelik Robi atyát, várjuk erre a szentmisére!

Harangi Tibor atya, újmisés káplánunk, jövú vasárnap, augusztus 2-án, a szentmiséken fog bemutatkozni a testvéreknek. (szombat este 18.30, vasárnap 08.00, 10.00, este 19.30) Kérjük, fogadjuk Tibor atyát szeretettel, hogy első lelkipásztori szolgálati helyén, a hívek segítő szeretetét megtapasztalhassa közösségünkben.

Továbbra is vigyázzunk egymás és önmagunk egészségére: használjuk a kézfertőtlenítőt, alkalmazzuk a távolság tartást, a maszkot és nincs kézfogás a szentmisén, a szentáldozás kézbe legyen, a gyóntatás pedig a templomkertben van. Köszönjük!

keyboard_arrow_up
X