Csepregi Robert atya, aki az elmúlt vasárnap köszönt el a terézvárosi testvérektől, hálásan köszöni mindenkinek az imádságát és az ajándékát, akik eljöttek. Isten fizesse meg mindenkinek a jóságát!

Harangi Tibor atya, újmisés káplánunk, a mai vasárnapi szentmiséken mutatkozik be a testvéreknek. Fogadjuk Tibor atyát nagy szeretettel. Egyúttal hívjuk és várjuk a testvéreket az itteni újmiséjére, majd szeptember 6-án, vasárnap, 09.00 órára.

Szent Egyed Közösség szervezésében, ökumenikus imaóra lesz a cigány holokauszt és a kislétai cigány gyilkosságok évfordulóján templomunkban, augusztus 3-án, hétfőn, az esti mise után, 19.00 órakor. Az imaórát vezeti Székely János szombathelyi megyéspüspök, valamint mellette imádsággal szolgálnak Fabiny Tamás evangélikus elnök-püspök és Radnóti Zoltán főrabbi.

Urunk Színeváltozása Ünnepe, augusztus 6. csütörtök. Az esti 18.30 órai ünnepi szentmisén a Lublini Székesegyház Fiúkórusa énekel, Honti Attila atya vezényletével.

Elsőpénteken, augusztus 7-én, gyóntatás lesz reggel 07.30-08.30-ig, illetve este 18.30 – 19.30-ig, a templomkertben. 19.00 órakor pedig elimádkozzuk a Jézus Szíve litániát.

keyboard_arrow_up
X