Hivatástisztázó lelkigyakorlat lesz 17 és 35 év közötti férfiak számára, akik érdeklődnek a papi hivatás iránt augusztus 27-30-ig Dömösön. Jelentkezni lehet, Dr.Csépányi Gábor spirituális atyánál a gabcsep77@gmail.com e-mail címen.

A nyári miserend szeptember 5-ig tart, az évközi miserend szeptember 6.-tól, vasárnaptól áll vissza, amikor is a vasárnap délelőtt 09.00 órai diákmisén, Harangi Tibor káplán atya újmiséje lesz, amely után primíciás áldásban is részesülhetünk, illetve ez lesz a hittanosok tanévnyitó „Veni Sancte” miséje, melyre hívjuk és várjuk a családokat és a hittanosokat. A mise után agapé és találkozási lehetőség lesz a templomkertben, amelyhez süteményeket szívesen fogadunk és előre is köszönünk.

Új kamerarendszer a templomban. Miután a múlthéten meghirdettük a kamrarendszer árát több adomány is érkezett, melyet hálásan köszönünk az adakozóknak és gyűjtöttünk a múlt heti koncert alkalmával is, így 1,1M forint gyűlt már össze erre a célra. Szeretettel várjuk a testvérek további nagylelkű adományait, melyet nagyon köszönünk.

keyboard_arrow_up
X