JÖN A MIKULÁS! Örömhír a gyerekeknek és a felnőtteknek, hogy a veszélyhelyzet ellenére, advent 2. vasárnapján, december 6-án, mégis el tud jönni Myrából Szent Miklós püspök a Teréz templomba! Szeretettel várjuk őt, gyerekek és felnőttek a 9 órai diákmise végére!

Általános feloldozásban részesülhetnek, mindazok, akik erre kellő módon felkészültek, adventben, szombatonként 18.30-kor, illetve vasárnaponként 10.00 órakor.

Adventi gyertyagyújtás, szombatonként, 18.00 órakor van a templomban, várjuk a testvéreke

Adventben, hétköznapokon a reggeli Roráté misék 07.00 órakor kezdődnek.

Sinkó Veronika festőművész adventi-karácsonyi kiállítása, advent 2. vasárnapjától, december 6-tól megtekinthető az altemplomban. Prokopp Mária művészettörténész gondolatai a művésznőről és a kiállított képeiről szintén az altemplomi teremben megtalálhatók.

Szűz Mária Szeplőtelen Fogantatásának főünnepe, december 8-án, kedden lesz. Az ünnepi szentmise este 18.30-kor kezdőik.

Szentmise szándék kérhető, valamint meg lehet váltani a Miseszövetség tagságot is 2021. évre a plébánia hivatalban, személyesen pénteken délután, telefonon kedden délelőtt, vagy e-mailen; valamint vasárnap a sekrestyében.

Idei adventi karitatív segély akciónk.  Az arra rászoruló családoknak, egyedülállóknak postai úton élelmiszer vásárlási utalványt szeretnénk küldeni. Ehhez kérjük a kedves testvérektől egyrészt, hogy ajánljanak olyanokat, saját lépcsőházukból, ismeretségükből, akiket erre rászorulónak tartanak és plébániánkhoz tartoznak, illetve kérjük ehhez szíves hozzájárulásukat a templom közepén lévő perselybe. A rászorulók ajánlása történhet személyesen egy cédulán, ugyanebbe a perselybe elhelyezve, vagy e-mailen, illetve telefonon. Mindig kérjük a pontos nevet és lakcímet megadni.

A Keresztelési mellékoltár felújítása folytatódik. Most lebontott és még mindig nedves részek kiszáradására várunk. Olyan kedves testvérünktől, akiket itt kereszteltek, szívesen fogadunk adományokat az oltár felújítására.

keyboard_arrow_up
X