Általános feloldozásban részesülhetnek, mindazok, akik erre kellő módon felkészültek, adventben, szombatonként 18.30-kor, illetve vasárnaponként 10.00 órakor.

Szentségimádás, Vesperás, Szentmise és egyéni Szentségi áldás lesz a járvány elmúlásáért, a betegekért és az elhunytakért, hétfőn, december 14-én, 17.30 órától. Várjuk a testvéreket, hogy együtt imádkozzunk!

A 4. Adventi gyertyagyújtás, december 19-én, szombaton 18.00 órakor kezdődik. A gyertyagyújtáskor és az utána következő szentmisén csak gyertyáink fogják ráirányítani figyelmünk a közeledő Világ Világosságának eljövetelére.

Adventben, hétköznapokon a reggeli Roráté misék 07.00 órakor kezdődnek.

Szentmise szándék kérhető, valamint meg lehet váltani a Miseszövetség tagságot is 2021. évre a plébánia hivatalban, személyesen pénteken délután, telefonon kedden délelőtt, vagy e-mailen; valamint vasárnap a sekrestyében.

Idei adventi karitatív segély akciónk.  Az arra rászoruló családoknak, egyedülállóknak postai úton élelmiszer vásárlási utalványt szeretnénk küldeni. Ehhez kérjük még a mai vasárnapon a kedves testvérektől egyrészt, hogy ajánljanak olyanokat, akiket erre rászorulónak tartanak és plébániánkhoz tartoznak, illetve kérjük ehhez szíves hozzájárulásukat a templom közepén lévő perselybe. A rászorulók ajánlása történhet személyesen egy cédulán, ugyanebbe a perselybe elhelyezve, vagy e-mailen, illetve telefonon. Mindig kérjük a pontos nevet és lakcímet megadni.

Online naptár került fel a plébánia Facebook oldalára, melyről a testvérek tájékozódhatnak mikor lesznek közvetítések a templomból.

keyboard_arrow_up
X