Nyári miserend lépett életbe:

  • Hétköznap: szerdán és szombaton a reggel 08.00 órai szentmisék elmaradnak.

  • Vasárnap: a déli 12.00 órai szentmisék maradnak el, ugyanakkor vasárnap reggel 08.00-kor, délelőtt 10.00-kor és este 19.30-kor kezdődik a szentmise

Pap-és diakónusszentelés volt az Esztergomi Bazilikában, szombaton, június 19-én, Ebben a szentmisében szentelte diakónussá Erdő Péter bíboros, plébániánk V. éves papnövendékét, Rónaszéki Jánost. Isten éltesse őt és a nyáron itt fog szolgálni a plébánián, kérjük, hogy fogadjátok őt szeretettel.

Keresztelő Szent János születésének főünnepe lesz június 24-én, csütörtökön. Az ünnepi mise eset 18.30-kor kezdődik. Ehhez az ünnephez kapcsolódóan, jövő vasárnap, június 27-én, a 10.00 órai szentmisén áldjuk meg a felújított Keresztelési mellékoltárunkat, melyre várjuk mindazokat, akiket itt kereszteltek, illetve akik adományaikkal segítették a felújítást.

A hit kiárusítása” c. amerikai dokumentumfilm bemutatójára és közönségtalálkozóra kerül sor, június 24-én, csütörtökön 19.00 órakor a plébánia alagsori nagy hittantermében. A film magyar alkotója, Somogyi Viktória mutatja be a filmet, amely után lehetőség nyílik a szerzővel találkozni, beszélgetni a filmről. Minden érdeklődőt szeretettel várunk. A vetítésre a belépés ingyenes.

keyboard_arrow_up
X