Jó Pásztor vasárnapján, a papnevelés támogatására 102.450.- Ft. jött össze, melyet hálásan köszönünk minden adakozónak.

Charles de Foucauld atyát, a „sivatag szentjét”, aki rendkívül kicsapongó fiatalból, Isten kegyelme által trappista szerzetes, majd pap, később a „Jézus Kistestvérei” közösség alapítóját, melyet csak halála után hagytak jóvá, a mai vasárnapon avatja szentté Rómában Ferenc pápa. Imáinkban kérjük Foucauld atya közbenjárását.

Loretói Litániát imádkozunk május minden egyes napján. Hétköznap, az esti mise után, 19.00 órakor, vasárnap, az esti mise előtt, 18.00 órakor.

Bartók Konzervatórium diákjainak két hangversenye is lesz templomunkban. A Fúvós koncertzenekar a mai vasárnap este, május 15-én, 19.30-tól, Vezényel: Kiss Zoltán tanár. A Kórus pedig csütörtökön, 19.15-től, Vezényel: Papp Edit. Várjuk a kedves testvéreket erre a mindig különleges élményt nyújtó koncertekre.

Elsőáldozóinkért és családtagjaikért kérjük a Kedves Testvérek imáit, akik most készülnek és május 29-én, Urunk Mennybemenetele vasárnapján a 09.00 órai diákmisén lesznek elsőáldozók. A gyerekek neveit egy-egy kis cédulára felírtuk és az újságos asztalnál lévő kosárból elvihető és kérjük, hogy két héten át minden imádkozzatok azért az egy gyermekért és szüleikért.

Szent Teréz Nyugdíjas Klub, ezen a héten, csütörtökön, május 19-én, megbeszélést tart a plébánia alagsori hittantermében, a júniusi Pilisbe tervezett közös kirándulásról.

Szent Charbel kilencedet imádkozunk jövő vasárnap, május 22-én, az esti 18.30 órai mise után a járványtól és a háborútól való szabadulásért.

Elkészült a szentföldi zarándoklatunk fotóalbuma. Az albumot 9.800 Ft-ért a sekrestyében lehet megtekinteni és megrendelni. Lehetőség van pendrive-n is megkapni a zarándoklat képeit ennek 2.000-Ft a költsége. Aki pendrive-n szeretné kérjük egy borítékban névvel ellátva hozzon be a sekrestyébe egy minimum 2Gb nagyságú adathordozót.

Előre jelezzük:

Lumen Christi Gospel Kórus énekel templomunkban, május 28-án, szombaton, az esti 18.30 órai szentmisén.

 

keyboard_arrow_up
X