Pap-és diakónusszentelés volt főegyházmegyénkben, tegnap, Szűz Mária Szeplőtelen Szíve ünnepén, amikor is a Szent István Bazilikában, Főpásztorunk, Erdő Péter bíboros 1 új papot, 4 új diakónust, valamint 5 új állandó diakónust szentelt. Foglaljuk imáinkba az újonnan szentelteket, imádkozhatunk együtt is értük, ahogyan ezt tesszük hónapról-hónapra a miseszövetségünk szentmiséiében, melyet a papi hivatásokért ajánlunk fel, így ezen a héten is, június 22-én, csütörtökön, reggel 08.00 órakor.

Napközis tábor kezdődik holnap, hétfőn hittanosaink számára plébániánkon. A tábor június 19-től 23-ig tart, reggel 09.00 és délután 16.00 óra között. Délelőtt templomlátogatások, kirándulások, délutánonként a plébánián közös játékok várják a gyerekeket. Jelentkezni 9 éves kortól lehet, a sekrestyében a jelentkezési lap kitöltésével. A tábor önköltsége egy hétre 15.000.- Ft, mely tartalmazza az ebédet és a belépőket. Ezt a tábor első napján, azaz holnap kérjük elhozni és befizetni. A tábor költségeihez a plébánia is hozzájárul, de szeretettel fogadjuk a kedves testvérek támogatását is.

Ugrin Gábor tanár úr halálának 10. évfordulóján, június 22-én, csütörtökön az esti 18.30 órai szentmisét ajánljuk fel lelkiüdvéért. A szentmisében közreműködik a Fővárosi Énekkar és az Ifjú Zenebarátok kórusa, elhangzik Kodály Zoltán: Missa Brevis c. miséje.

Új Kármelhegyi Szűzanya szoborra az adománygyűjtés megkezdődött. Ezen a héten 115.000.- Ft. jött össze, melyet hálásan köszönünk. Az adományozás lehetséges készpénzben, csekken, vagy átutalással. Mindhárom esetben kérjük ráírni, hogy a Kármelhegyi Szűzanya szobrára. Köszönjük.

keyboard_arrow_up
X