Szentségimádás, vesperás és egyéni szentségi áldás lesz szeptember 18-án, hétfőn, 19.00 órától. Az előtte lévő szentmisére imaszándék küldhető 17.00 óráig a plébánia email címére.

Az Ars Sacra Fesztivál keretében szeptember 20-án, szerdán, az esti szentmisén a Zeneakadémia Egyházzene Tanszéke teljesít szolgálatot, szeptember 24-én, vasárnap pedig a délelőtt 10.00 órás szentmisén a Capella Theresiana énekel.

Cserkész továbbképzés lesz a plébánián szeptember 23-án, szombaton, Rónaszéki János atya szervezésében. Az estét lezáró ifjúsági szentségimádásra – mely alatt gyónási lehetőségi is lesz – bárki szabadon csatlakozhat 19.45-től a templomban.

Alapvető hittanhoz lehet még csatlakozni, melyet kedd esténként 19.15-től tartunk azoknak a felnőtteknek, akik hitünk iránt érdeklődnek, és szeretnének megkeresztelkedni, vagy meg vannak keresztelve, de eddig nem gyakorolták vallásukat.

A bérmálási felkészítőkre továbbra is várjuk a jelentkezéseket, melyet az idei évben az espereskerület szomszédos plébániáival együtt hirdettünk meg. A 14 és 18 év közötti korosztálynak szóló hittan első alkalma szeptember 30-án, szombaton lesz Szent István Bazilikában. A 18 év fölöttieknek pedig szeptember 25-én, hétfőn lesz az első találkozó itt, a Szent Teréz Plébánián. Jelentkezni lehet személyesen, telefonon, illetve emailben. További részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

Karitász-csoportunk hívja azokat, akik valamilyen önkéntes szolgálattal szívesen bekapcsolódnának a plébánia karitatív tevékenységébe. Érdeklődni a csoport vezetőjénél, Szopkó Annánál lehet (+36-30-117-0817).

A Szent Teréz Nyugdíjas Klub szeptember 21-én, csütörtökön, 17.00 órakor tarja első összejövetelét a plébánia alagsori hittantermében, minden régi és újonnan jelentkező tagot szeretettel várnak. Őszi kirándulásuk október 5-én, csütörtökön lesz, az úti cél Zalaegerszeg, ahol a nemrég megnyílt Mindszentyneumban szentéletű főpásztorunk, Mindszenty József bíboros alakjával ismerkedünk. Jelentkezni a sekrestyében lehet. Az út díja klubtagoknak 5.000 Ft, nem klubtagoknak 6.500 Ft.

keyboard_arrow_up
X